Natuurcamping den Buizerd Geijsteren

Kamperen in alle rust, op de grens van Limburg en Brabant

Reserveren?

Natuurkampeerterrein Landgoed Den Buizerd ligt in een bosrijke omgeving en heeft 20 individuele, ruime en lichte standplaatsen. De camping is een open terrein waar eind 2018 alle bomen zijn gerooid na ziekte. In 2019 is het terrein heel sfeervol en zorgvuldig opnieuw aangeplant.

De camping ligt aan een rustige landweg. Den Buizerd ligt op Landgoed Geijsteren, 2km ten zuidwesten van het dorp Geijsteren, nabij een mooie golfbaan. Wanneer u ’s morgens wakker bent, heeft u grote kans dat u reeën ziet.
Camping Den Buizerd is een mooie uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. Ook het Pieterpad loopt vlak langs de camping. Voor mensen die van natuur en rust houden is Camping Den Buizerd beslist een aanrader.

Het voormalige NCC terrein ligt aan de rand van de bossen van Geijsteren en is ideaal voor de kampeerder, die op zoek is naar rust. De plaatsen zijn voorzien van electra en er is een goed verzorgd toiletgebouw.
Draadloos internet bij het receptiegebouw is gratis.

Camping Landgoed den Buizerd is een oase van rust.

20 kampeerplaatsen
Ruime open campingplaatsen
Honden toegestaan, mits aangelijnd
20 kampeerplaatsen
20 kampeerplaatsen
Gratis draadloos internet

Handig om te weten als je bij ons komt kamperen

  • Alle plaatsen hebben de beschikking over 6 ampere elektriciteitsvoorzieningen. Op de camping is gratis draadloos internet beschikbaar bij de receptie.
  • U bent welkom vanaf 13.00 uur en bij vertrek dient de plaats om 12.00 uur beschikbaar te zijn voor de nieuwe gasten.
  • Op onze natuurcamping moet het tussen 23.00u en 07.00u stil zijn.
  • Honden zijn bij ons toegestaan, mits aangelijnd.
  • Natuurkampeerterrein den Buizerd is open van 29 maart tot 29 september.
  • U heeft toegang tot ons natuur kampeerterrein met een geldige natuurkampeerkaart uitgegeven door de Stichting Natuurkampeerterreinen. Deze kaart is bij ons te koop voor € 15,95 en is het hele jaar geldig. Het boekje kost € 19.95
  • Naast Camping Den Buizerd hebben we ook een tweede camping in Geijsteren. Camping Landgoed Geijsteren aan de Maas heeft 55 plaatsen met elektriciteitsvoorzieningen en een eigen sanitairgebouw. Deze is ongeveer 2 kilometer verderop gelegen.

Veel gestelde vragen Contact

Camping Landgoed Geijsteren

© 2024
Created by LR Internet